info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Jandarmadan mazot kaçakçılarına şok baskın

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı aldığı bir ihbarı değerlendirerek yaptığı baskınlar sonucu mazot kaçakçılığını ortaya çıkardı.

İl Jandarma Komutanlığının yaptığı bilgilendirme ile: Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü nce yürütülen çalışma sonucunda Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Tekirdağ İli Saray İlçesi Büyükyoncalı Beldesinde icra edilen operasyonda; U.G., D.E., T.K., L.B ve H.O. isimli şahıslar ile birlikte bir adet minibüs içerisindeki 3 adet 1 er tonluk plastik tanklara gizlenmiş halde 3.000 lt.. kaçak motorin ve bu motorinin aktarımında kullanılan seyyar dalgıç pompa ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak alınan arama kararı ile Çorlu ilçesine bağlı Misinli beldesi ve Ahimehmet köylerinde D.E. ve Ş.D. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda ise Ş.D. nin evinde bulunan tank içerisinde 1.300 lt. motorin ele geçirilmiştir.

Şüphelilerden T.K. ve L.B. Cumhuriyet Savcılığında alınan ifadesi sonrasında, H.O. ise çıkarıldığı Saray Sullh Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.