info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Judo Veteran Milli Takımından Başkana ziyaret

Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde günde 2 Antrenman yaparak Dünya şampiyonasına çok iddialı hazırlanan Türkiye Veteranlar Milli Takımı, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ı ziyaret ederek desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ettiler.

27-30 Mayıs 2010 tarihlerinde Macaristan ın başkenti Budapeşte de yapılacak olan Veteranlar Dünya Judo Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Judo Milli Takımı Tekirdağ da kamp yaptı. Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezinde günde 2 Antrenman yaparak Dünya şampiyonasına çok iddialı hazırlanan Türkiye Veteranlar Milli Takımı, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ı ziyaret ederek desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ettiler. Judo Milli Takımını Tekirdağ da ağırlamaktan çok memnun olduklarını belirten Başkan Dalgıç, "Tekirdağ Belediyesi olarak biraz olsun katkı verebildiysek ne mutlu bize. Dünya şampiyonasında ülkemize madalya kazandıracaklarına inanıyorum. Milli takımda, aynı zamanda Tekirdağ Belediyesi Judo Antrenörü Deniz Şilli nin de bulunması bizim için ayrı bir gurur kaynağı? dedi. Ziyarette Tekirdağ Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Önbey de hazır bulundu.

Öte yandan, Milli takım kafilesinde bulunan Tekirdağ Belediyesi Judo Antrenörü Deniz Şilli, Başkan Dalgıç a bir adet milli takım eşofmanı hediye etti. Milli Takım kampında şu sporcular bulunuyor:

Deniz Şilli Tekirdağ

Bayram Akdemir Sakarya

Adil Yılmaz Edirne

Serdar Kiraz İstanbul

Ayhan Alayıldız Düzce

Hakan Erat Balıkesir