info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaanlar Gıda Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi

Malkara da Kızılay Şubesi ve Edirne Kızılay Kan Merkezi ile birlikte Kaanlar Gıda San. ve Tic. A.Ş de kan bağışı kampanyası düzenlendi.

 

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi Kızılay Şubesi ve Edirne Kızılay Kan Merkezi ile birlikte Kaanlar Gıda San. ve Tic. A.Ş' de kan bağışı kampanyası düzenlendi.
 
Kaanlar Gıda San. ve Tic. A.Ş' fabrika binasında saat 12.00 ile 19.00'da gerçekleşen kan bağış kampanyasına başta Kaanlar Gıda fabrika müdürü Ekrem Kaan ve tüm yönetici kadrosu olmak üzere tüm personel tarafından yoğun ilgi gösterildi. Kampanyada; Edirne Kızılay Kan Merkezinden gelen Edirne Kan Bağış Merkezi Müdürü Doktor, Güler Ateş Flebotomi Uzmanları (Kan alan hemşire)Sibel Batur, Yasemin Açık ve Sinem Tan ile destek personel Oğuz Yeni'den oluşan ekip kan alma işini gerçekleştirdi.
 
Doktor Güler Ateş yaptığı açıklamada; Katılıma ilginin olduğunu belirterek her bir kişiden bir ünite kan aldıklarını söyleyerek kan tüm dünyanın kabul ettiği tanımıyla hiçbir maddi ve manevi beklentisi olmadan tamamen kendi özgü ve iradesiyle kan veren kişilere kan bağışçısı yani donör denir. Bağışladığımız bir ünite kanla 3 kişinin hayatını kurtara biliriz. Şimdi Kaanlar Gıda San. ve Tic. A.Ş'de kan bağışı yapan yönetici ve personelin hepsine kurtardıkları hayatlar adına çok teşekkür ediyorum. Çünkü kan sürekli acil bir ihtiyaçtır ve bir gün bu kana hepimizin ihtiyacı olabilir. İşte bu yüzden haydi hep birlikte kan vermeye dedi.
 
Kan vermenin sosyal bir sorumluluk anlayışı olduğu kadar manevi duygularında artmasına vesile olduğu belirten Kaanlar Gıda San. ve Tic. A.Ş İdari ve lojistik işler Şefi Yılmaz Dalğıç " Toplanan bu kanların İhtiyaç sahiplerine ulaşacağına ve şifa olacağına inandığımız bu sağlık hizmetlerinin aslında toplumumuzun her kesiminde daha da yaygınlaşmasını arzulamaktayız. Toplum olarak her ne kadar bu konularda duyarlı ve hassas olsak ta özellikle kurumların da bu tür örnek çalışmalarına katkıda bulunmasını temenni ediyoruz. Bu bağlamda Kaanlar Gıda San. ve Tic. A.Ş ailesi olarak kan verebilme periyotları içerisinde devamlı olarak kan bağışı yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki trafik kazasında yaralanan bir kimsenin kan uyuşmazlığı olan bir bebeğin kan bulunmazsa ölecek bir hastanın sizin verdiğiniz kanla kurtulmasının size verdiği manevi duygu ölçüsüzdür. Bağış çok insancıl ve onurlu bir davranıştır" dedi.