info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kablo Dumanından Zehirlenerek Hayatını Kaybetti

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Vakıfiğdemir köyünde elektrikli soba ile ısınmak isteyen bir şahıs, sobanın kablosunun yanması sonucu çıkan dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Vakıfiğdemir köyünde yaşayan Ali Nebil Kaya (80), ısınmak için elektrik sobasını yaktı. Bir süre sonra elektrik sobasının kablosunun yanması sebebiyle odanın içerisini duman kapladı. Çıkan dumandan zehirlenen Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşlı adama yemek götüren ailesi, odanın içerisine girdiğinde Kaya’nın cansız bedeniyle karşılaşınca, hemen 112 sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Ali Nebil Kaya’nın öldüğü anlaşıldı. 
 
Jandarma ekiplerince olay yerinde inceleme yapılırken, incelemeler sonrasında Kaya’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ön otopsi sonrasında Malkara Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile Kaya’nın cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.