info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Tekirdağ Başkanı Engin Tekay, Önemli Olan Kadın-Erkek Olmak Değil, İnsan Olmaktır.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Tekirdağ Başkanı Engin Tekay, Önemli Olan Kadın-Erkek Olmak Değil, İnsan Olmaktır.

Kadın cinayetlerini durduracağız platformu Tekirdağ şube başkanı yazar ve öğretim üyesi Mine Engin Tekay, günümüzde yaşanan kadın cinayetleri ve sözde sevgi gösterisi adı altında işlenen vahşete ilginç bir ifadeyle farklı boyut kazandırdı.
Yakın zamanda eşini defalarca bıçaklayarak öldürmesine rağmen, sevgiden yaptığı iddiası nedeniyle ceza indirimi yapılmasını eleştiren Mine Engin Tekay, “insan eğer bir kadını seviyorsa bunu medeni şekilde göstersin.Eğer bunları yapmak yerine, defalarca bıçaklıyorsa, bunun adı sevgi değil, katliamdır. BİZ BU TÜR BİR SEVGİYİ İSTEMİYORUZ.
 
 
Günümüzde biz kadınlar, sadece partner olmaktan çıkıp, eşimizin hayat mücadelesinde de yoldaş olmaya başladık. Bu demektir ki, eşit muameleyi hak ediyoruz. Artık bizler de yalnız değiliz. Ölümler istemiyoruz. Gencecik yaşta kızıl kana bulanmış kadın bedenleri görmek istemiyoruz. İNSANCA VE ÖZGÜRCE YAŞAMAK İSTİYORUZ. ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUZ?
Gün, artık kadın veya erkek olma davası değil, insan olma davasıdır. Herkesi insanca yaşamak için el ele desteğe çağırıyoruz.25 Kasımda Kadına şiddete son vermek için,sizleri kadın erkek yanımızda görmek istiyoruz” Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin