info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Başkan Bunlara Ne Zaman " DUR " Diyecek

Kadir Başkan Bunlara Ne Zaman " DUR " Diyecek

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, bizim haber merkezi olarak yaptığımız haberlere duyarlı davranarak gereğini yapmaya devam ederken, CHP Muratlı ilçe başkanı Ufuk Gençtürk ile belediye başkan yardımcısı Güler Aktaş, “incelemelerde bulunduk, takipçisi olacağız diye sahiplenirken, bunlara bir yenisi daha katıldı. Belediye meclis üyesi Ali İhsan Onur da bu ekibe katılarak, karşı partili gibi, basının ve Kadir Albayrak’ın çalışmalarını sahiplenmeye ve TAKİPÇİSİ OLMAYA başladı.
MHP’Lİ MURATLI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ALİ RIZA KUŞ;
“8 AYDIR NEREDEYDİLER?”
Bu sorunu sekiz ay önce belediye meclis gündemine sunan MHP’Lİ belediye meclis üyesi Ali Rıza Kuş da tepkisini dile getirdi. Ali Rıza Kuş;
“Ben bundan yaklaşık sekiz ay önce Yeşilsırt mahallesindeki Karagözdere mevkiindeki çöpleri belediye meclisinde dile getirdim. Buranın bir an önce temizlenmesi gerektiğini söyledim.
“BU KONUYU BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINDA GÜNDEM DIŞI SORU ÖNERGESİ OLARAK SUNDUM”
Ağaçlandırma teklif ettim. Mesire alanı olarak tanzim edilmesini tavsiye ettim. HATTA ONLARA ÇÖP ALANI DA GÖSTERDİM. MERADA KÖŞE BİR ALAN VAR. DAHA ÖNCE DE O YER HAYVAN GÜBRESİ DÖKÜM ALANIYDI. KAALE BİLE ALMADILAR. Fakat büyükşehir burayı temizleyince, hemen gelip fotoğraf çekilip sahiplendiler. Üstelik benim gündeme getirdiğim ağaçlandırma önerisini de sahiplendiler.
Çok kısa zamanda temizleneceğini, yeni çöp alanı açılacağını söylediler ama sekiz ay oldu, temizlenmedi. Eğer haber yapmasaydınız temizleneceği yoktu.” Dedi.
Sürekli Büyükşehir belediyesinin ve Albayrak’ın  hizmetlerini kendileri yapmış gibi sahiplenen,karşı partiliymiş gibi “takipçisi olacağız” diyen,bu görüntü ve açıklamaları sosyal medyada yayınlama yarışına giren bu ekibe,Kadir Albayrak,CHP İL BAŞKANLIĞI ve genel merkezin daha ne kadar sessiz kalacağı merak ediliyor.
Kaynak : Murat Ürtekin