info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kamyon Kasasının Kapağı Açıldı, Anguslar Yola Saçıldı

Tekirdağ da seyir halindeki kamyonun kasasının kapağının açılması üzerine yola düşen 21 angus, trafikte büyük tehlike yarattı.

Tekirdağ'da seyir halindeki kamyonun kasasının kapağının açılması üzerine yola düşen 21 angus, trafikte büyük tehlike yarattı. Yoldaki anguslardan birine çarpan kamyonetteki iki yaralandı. Kamyonette sıkışan iki kişiyi ekipler kurtarırken, angusların düştüğünü fark etmeyen kamyon sürücüsü 35 kilometre sonra polis tarafından durduruldu.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Uruguay'dan Tekirdağ'daki Akport Limanına gemiyle getirilen anguslar, buradan kamyonlarla çiftliklere sevk edilmeye başlandı. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında ise Şenol Yaşar 59 DC 473 plakalı kamyonuna 21 adet angusu kamyonuna yükledi ve Çorlu'ya bağlı Şahbaz Beldesi'ne doğru yola çıktı. Ancak seyir halindeki kamyonun arka kapağı açılınca içindeki 21 angus açılan kapıdan yola düştü. Sürücü Şenol Yaşar ise angusların düştüğünü fark etmedi. Bu düşen anguslardan birine ise Tekirdağ istikametine giden 30 yaşındaki Erol Engin yönetimindeki 59 ET 705 plakalı kamyonet çarptı. Kazada Erol Engin ile yanındaki arkadaşı 37 yaşındaki Mesut Özbilen kamyonetin içinde sıkıştı.Çevredekilerin haber vermesiyle gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, sıkışan iki yaralıyı kurtardıktan sonra ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazaya neden olan angus ise telef oldu.

ANGUSLARIN DÜŞTÜĞÜNÜ FARK ETMEDİ

Trafikte tehlike yaratan angusları polis ekipleri kontrol altına almaya çalışırken, angusların düştüğünden habersiz olan kamyon sürücüsü Şenol Yaşar, 35 kilometre sonra polis tarafnıdan durduru. Angusların düştüğünü öğrenen Yaşar, kaza yerine geldi ve bulduğu 18 angusunu topladı. 2 Angus ise bulunamadı.1 angus ise kazada telef oldu.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunu iyi olduğu öğrenilirken, kamyonun sürücüsü Yaşar ifadesi alınmak üzere jandarmaya götürüldü.Soruşturma sürüyor.