info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kanal 59 18 Yaşında

Tekirdağ ilinde yayın yapan Kanal 59 ve Radyo 59 Logolu yayıncı kuruluşları bünyesinde barındıran, Tekirdağ Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş (TERTAŞ) 18. kuruluş yılını kutluyor.

 

13 Kasım 1994 yılında yayın hayatına başlayan Kanal 59 ve Radyo 59 o günden bugüne aralıksız olarak yayınlarını sürdürüyor. İlin içinde yaşanan olayları anında ekranlarına taşıyan televizyon, hem yerel hem de ulusal anlamda habercilik yaparak Tekirdağ da yaşananları gündemden uzak kalmadan en kısa sürede halka ulaştırıyor.
 
Kurulduğu günden bu güne Tekirdağ’ın Gözü Kulağı ve Sesi olan Kanal 59 ve Radyo 59 halkın nabzını tutarak yerel anlamda nerede ne olmuş sorusuna nokta koyuyor. Yerel haberciliğin yanında açık oturum programlarıyla, halk, siyasetçi ve bürokrasiyi bir araya getirerek, şehrin sorunları ve bu sorunların çözümleri konusunda büyük katkılar sağlıyor.
 
18 yaşına giren Kanal 59 ve Radyo 59 böyle anlamlı bir günde yeni yaşını kutlamanın keyfini sürüyor. Tekirdağ’ın Kurtuluş günü olan 13 Kasım tarihinde yayın hayatına başlayan Televizyon ve Radyo ilklere imza atmaya devam edeceğini gösteriyor.
 
Önümüzdeki günlerde yeni sistem yayıncılığın içinde yer alacaklarını söyleyen Kanal 59 ve Radyo 59 Genel Koordinatörü Timuçin Çınar; “yıllardır aralıksız karasal UHF 46 frekansından Televizyon, FM 102.9 frekansından da radyo yayını yapmalarının yanında, Kanal59 ve Radyo 59 ‘un www.kanal59.com.tr adresinden ve çok sayıda web sitesi üzerinden dünyanın her yerinden internetten izleme ve dinleme imkanının olduğunu belirtiyor”.
 
Bunlara ek olarak Tekirdağ’a yakışır güzellikte bir çalışma içinde olduklarını kaydeden Çınar, “yakın bir zamanda önce Türk Sat Kablo TV Teledünya platformu daha sonrada Türkiye de yapılacak olan yeni yayın sistemi, karasal dijital yayınla izleyicilerimizle birlikte olmaya devam etmeyi planlıyoruz” dedi.
 
Kanal 59 Radyo 59 Sahibesi TERTAŞ Genel Müdürü Nurgül Ardalı da kendisini arayarak, ziyaret ederek, mesaj ve mail göndererek Kanal ve Radyo 59 ‘un yeni yaşını tebrik eden herkese çok teşekkür ediyorum dedi.