info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Asfaltlanıyor

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde asfaltlama çalışmalarını ediyor.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir şehrin büyüklüğünü ve gelişmişliği, yollarının kalitesi gösterir. Biz ilçemizde yaptığımız yol çalışmaları ile Kapaklı’nın ne kadar büyük bir kent olduğunu dosta düşmana gösteriyoruz ” dedi. 
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor. 
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarını, Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’ne bağlı sokaklarda asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor.
Yapılan asfaltlama çalışmaları sonunda Kapalı'da 1 metrekare bile asfaltlanmamış yol kalmayacağını belirten Başkan Mandalı,"Kapaklı'da asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Yol medeniyettir. Bir şehrin gelişmişliği, yollarının kalitesi ile ölçülür. Biz ilçemizdeki tüm noktalarda yaptığımız yol çalışmaları ile örnek bir ilçeyiz. Yakında tüm ilçede çalışmalarımızı tamamlamış olacağız ve 1 metrekare dahi yapılmamış yol kalmayacak” ifadelerini kaydetti.