info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Kapaklı Belediyesinin eğitime verdiği destek artarak devam ettiriyor. Kapaklı Belediyesi tarafından ilçede eğitim öğretim veren Kapaklı Belediyesi Ortaokulu ve Yıldızkent Ortaokulu’na teknolojik malzeme yardımında bulunuldu.

HİÇBİR YARDIM TALEBİMİZİ GERİ ÇEVİRMEDİLER
 
Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan ile birlikte Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'nu ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından, Okul Müdürü Uğur Aytan ve okul yöneticilerine alınan 1 adet masa üstü bilgisayar  2 adet dizüstü bilgisayar ve 4 adet projeksiyon cihazı teslim edildi. Okul Müdürü Uğur Aytan, Kapaklı Belediyesi’nin eğitime olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek “Ne zaman ve ne şekilde olursa olsun, Belediyemiz bugüne kadar hiçbir yardım talebimizi geri çevirmemiştir. Desteklerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
DİJİTAL ORG TESLİM EDİLDİ
 
Yıldızkent Ortaokulu Müdürü Levent Akın'a Müzik sınıfında kullanılmak üzere bir adet dijital org Başkanlık Makamında Başkan İrfan Mandalı ve Başkan Yardımcıları tarafından verildi. Okul Müdürü Levent Akın, "Müzik Sınıfı çalışmalarımız için bir orga ihtiyacımız vardı. Bizde bunu Başkanımıza ilettik. Sağ olsun Başkanımız bizi kırmayarak orgu bize temin etti. Başkanımıza ve Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür ederim" dedi.
 
EĞİTİME DESTEK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
 
Eğitime verilen desteğin çok önemli olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan eğitim alanının desteklenmesi altı çizilmesi gereken bir noktadır. Bu doğrultuda dün olduğu gibi bu günde tüm eğitim kurumlarımızın yanındayız. Eğitime çok önem veriyoruz. Yarınımızın teminatı çocuklarımız ve aldıkları eğitim bizler için son derece önemlidir. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir ve onlara destek vermek bizleri mutlu etmektedir, ilçemizde, bulunan tüm eğitim kurumlarına eşit mesafede durmaktayız ve tüm okullarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayız " açıklamasında bulundu.