info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Derbisinde Kartalspor Galip: 1-0

Tekirdağ U-15 Ligi 11.hafta karşılaşmasında Kapaklı derbisinde Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ile Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı karşı karşıya geldi.

Büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmada Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı 22.dakikada Furkan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 19 yaparken, Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı 13 puanda kaldı. 
 
Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu’nda on birinci hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynandı. Kapaklı Sahası’nda saat 12.00’de başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı saha avantajını değerlendirmeye çalışsa da sonuca gitmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk dakikaları golsüz eşitlikle sona erdi. İlerleyen dakikalarda oyunda hakimiyeti eline alan Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takım da bir gol bularak ikinci devre için avantajlı duruma geçmek istedi. Ancak her iki takımında ilk devrenin kalan dakikalarında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı. 
Kapaklıspor U-15 Futbol Takımının gol için geldiği dakikalarda Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı geliştirdiği kontra atakta bir gol bularak karşılaşmada öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Furkan şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı’nı öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında kalesinde bir gol gören Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı golün şokunu üzerinden çabuk atarak rakip kalede beraberlik golü aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 
 
Karşılaşmanın ilk devresini mağlup tamamlayan Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ikinci devre beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı ise savunmada hata yapmayarak ikinci gol için rakip kaleye yüklenmeye çalıştı. İlerleyen dakikalarda Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı beraberlik için yüklense de sonuca gidemedi. Oyun kontrolünü eline alamayan Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı kontra ataklarla gol arasa da istediğini elde edemedi. Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda yakaladığı önemli pozisyonlardan yararlanamadı.
 
Karşılaşmanın son bölümlerinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.Kapaklı Kartalspor U-15 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 19 yaparken, Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ise 13 puanda kaldı.