info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Barın Yeni Görevine Başladı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Kadir Yırtar’dan boşalan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Ali Barın, yeni görevine başladı.

1994 yılında İstanbul’da başladığını belirten Barın, "İstanbul’da 12 yıl, Bingöl’de 3 yıl ve Çanakkale’de de 5 yıl görev yaptıktan sonra Kapaklı’ya atandım" dedi. Bugüne kadar Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet, Polis Merkezi, Çocuk Şube, İlçe Şube ve Güvenlik Şube gibi mesleğin çeşitli birimlerinde hizmet eden Mehmet Ali Barın, Kapaklı’nın yeni bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, "Vatandaşla el ele vererek yeni kurulan ilçemize en iyi hizmeti verebilmek adına elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Teslim aldığım bayrağı daha ileri taşıyabilmek adına var gücümüzle çalışacağız. En önemli önceliğimiz halkın huzur ve güvenliğidir" ifadelerini kullandı. 
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ilçedeki diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarının altını çizen Mehmet Ali Barın, "Bu kapsamda personelimizin moral ve motivasyonunu da en üst seviyede tutarak halkın huzur ve güvenini temin edebilmek adına meslektaşlarımızla birlikte en iyi hizmeti verme gayretinde olacağız" dedi.