info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı İmar İşlerinin Mart Ayı Karnesi Açıklandı

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kapaklı Belediyesi Aylık Değerlendirme Toplantısı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce hazırlanan faaliyet raporu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Şubat Ayı içerisinde 17 adet imar durumu düzenlendiğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “12 adet yeni yapı, 9 adet ilave kat, 3 adet de tadilat düzenlendi. Başvurusu yapılan 23 adet ruhsat dosyası ise incelemededir” dedi. Şubat ayı içinde 6 adet ruhsat yenilemesi yapıldığını belirten Başkan Mandalı, bu süre zarfında 3 adet müteahhit ve şantiye şefi değişikliği ruhsatı düzenlendiğini sözlerine ekledi. 
Bir aylık süre zarfında 104 adet hak edişin yerinde kontrol edilerek tamamlandığını belirten İrfan Mandalı, “104 adet hak ediş ödemesi için Çerkezköy Mal Müdürlüğü’ne yazı yazıldı. 11 adet kat irtifakı tamamlandı. 7 adet Mahkeme ve Banka İcra yazıları yazıldı. 12 adet zemin etüt raporu kontrol edildi. 85 adet yapı kullanma izin belgesi düzenlendi. 142 adet adres ve numarataj işlemi yapıldı. 31 adet binanın inşaat sigortası ödemesi bittiğinden SGK yazıları yazıldı” ifadelerini kullandı. 
 
İnşaatı biten 53 adet binanın harç tahsili yapılabilmesi için Vergi Dairesine yazı yazıldığını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "6 Adet Cins Tahsisi tamamlandı. 6 adet ifraz-tevhit ve yola terk yapıldı. Yol aplikasyonu, ölçümü ve bina kontrolleri yapıldı. 6 adet ifraz –tevhit ve uygulama dosyası Tekirdağ Belediyesi’ne onaya gönderildi. 22 adet Şantiye Şefi İstifası Tutanağı tutuldu. 4 Adet Geçici Ustalık Belgesi düzenlendi. Ayrıca yol, dere ve park aplikasyonları yapıldı” dedi.