info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2070
Dolar Satış
:
32.2650
Euro Alış
:
34.6075
Euro Satış
:
34.6698
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’da 3 Engelliye Daha Yardım Edildi

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi ilçede ikamet eden engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak adına yaptığı tekerlekli sandalye yardımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kapaklı ilçe sınırları içinde ikamet eden engellilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Kapaklı Belediyesi, 3 engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Yardımlar çerçevesinde biri manuel ikisi de akülü olmak üzere toplam üç adet tekerlekli sandalye verildi. 
 
Engelli vatandaşları evlerinde ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine bizzat teslim etti. Tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağının altını çizen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. 
 
Mandalı, Kapaklı Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla her zaman engelli vatandaşların yanında olacağını sözlerine ekledi. Tekerlekli sandalyeleri teslim alan aileler de Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti.