info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’da E9 Sports Açıldı

Adana Demirsporlu futbolcu Erçağ Evirgen ile Gürkan Orhun’un sahibi olduğu E9 Sports Salonu yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Fitnessten aerobike, vücut geliştirmeden pilatese onlarca aktivite uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilecek. Görünümüyle farkındalık oluşturan E9 Sport, haftanın her günü 06.00-23.00 saatleri arasında hizmet verecek. Önceki gün Saat 13.00’te gerçekleştirilen açılışa Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları işe çok sayıda davetli katıldı. Adana Demirsporlu futbolcu Erçağ Evirgen ile Gürkan Orhun’un sahibi olduğu E9 Sports Salonu açılışında kısa bir konuşma yapan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Demir “Tüm spor severlerin için hayırlı olsun. Halkımız, sağlıklı yaşam açısından derece nezih bir mekana kavuşuyor. Erçağ ve Gürkan kardeşlerime emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.’’Dedi. Konuşmanın ardından açılış kurdelesini Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ile Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem beraber kesti. Sonrasında ise davetliler spor salonunda incelemelerde bulundu.

HERKES SPOR YAPMALI
 
Spor salonunu oldukça güzel bulduklarını söyleyen Kuzulu ve Ertem, işyeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerini aktardıktan sonra, “Genci yaşlısı hiç fark etmez, herkesin mümkün olduğunca spor yapması gerekli.’’ifadelerini kullandılar. Bu sırada Ertem, spor salonundaki bazı aletleri denerken oldukça renkli anların yaşanmasına neden oldu.
 
SAĞLIKLI SPOR MERKEZİ
 
Spor salonu hakkında bilgiler veren Gürkan Orhun,’’550 metrekare alanda bir spor salonunda olması gereken her şeyi barındırıyoruz. İstanbul’dan getirdiğimiz çok değerli 2 profesyonel  hoca burada üyelerimize hizmet verecek. Son üç yılın Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Efe Kurtyılmaz ile Pilates Eğitmeni Neslihan Yağlı sağlıklı yaşama dair bütün bilgilerini üyelerimize aktaracak. Açılışa özel indirimlerimiz de mevcut. Özellikle ailelere yüzde 50’ye varan indirimler gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızı da unutmadık, onlar için özel jimnastik eğitimleri düzenleyeceğiz. Üyelerimiz sporlarını yaptıktan sonra kendilerine özel teras kafemizde dinlenip yorgunluklarını giderebilecekler. Tüm halkımızı spor yapmaya ve sağlıklı olmaya davet ediyoruz.’’dedi. Fitnessten aerobike, vücut geliştirmeden pilatese onlarca aktivite uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilecek. Görünümüyle farkındalık oluşturan E9 Sport, haftanın her günü 06.00-23.00 saatleri arasında hizmet verecek.