info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’da Fırınlar Denetleniyor

Kapaklı Belediyesinin Ramazan ayı nedeniyle sıklaştırdığı gıda denetimleri kapsamında fırınlara giden Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü Ekipleri temizlik,ürün gramajları ve işletme ruhsatlarını kontrol etti.

“VATANDAŞIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN”
 
Vatandaşın sağlığını çok önemsediklerinin altını çizen Kapaklı Belediye İrfan MADALI, Ramazan ayında özellikle pide tüketiminin arttığını söyleyerek, denetimlerin sürdüğünü ve vatandaşlarımızın içinin rahat olması için denetimleri sıklaştırdıklarını ifade etti.
 
''ESNAFIMIZA REHBERLİK EDİYORUZ''
 
Başkan Mandalı açıklamasında '' Bölgemizde gıda üretimi yapan iş yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığını, işletmenin üretim izninin olup olmadığına ve ürünlerin saklanma koşullarına bakıyoruz. Olumsuzluklar varsa uyarıyoruz. Gıda üretim yasasına aykırı üretim yapılmasını engelliyoruz. Denetimlerimizde çeşitli uyarılar da yapıyoruz. Bir sonraki denetimde daha önceki uyarıya uyulmamışsa cezai işlemi uyguluyoruz. Biz hem denetim yapıyoruz hem de esnafımıza bu konuda rehberlik ediyoruz.'' dedi.
 
''HALKIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR''
 
Başkan Mandalı '' Amacımız vatandaşın sağlıklı gıdalarla beslenmesini sağlamak. Esnafımıza ceza yazmak ve herhangi bir işletmeyi kapatmak derdinde değiliz. Onlardan isteğimiz, kendi sofralarında bir gıdayı nasıl görmek istiyorlarsa vatandaşa da onu üretip satsınlar. Halkın sağlığı her şeyden önemlidir'' dedi.