info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’da Mahallelerde Stablize Yol yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Kapaklı’da Mahallelerde Stablize Yol yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Kapaklı  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kapaklı ilçe sınırlarında bulunan merkez ve diğer mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarına devam ediliyor.
 
 
Çalışmalar kapsamında, Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Karlı Mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklı  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım işlerine dair yaptığı planlamaya göre kent merkezindeki çalışmalarını ulaşım, yol şartları, nüfus ve trafik yoğunluğu seçeneklerini göz önüne alarak, öncelikleri belirliyor. Belirlenen mahallelerde tamamlanan çalışmalar ardından aralıksız olarak bir başka mahalle ile devam ediyor.
 
 
Karlı mahallesinde gerçekleştirilen stabilize yol yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte mahalle halkı uzun yıllar mücadele verdikleri çamur sorunundan kurtulmuş olacak.ilçede olumsuz hava şartları ile karşı karşıya kalabileceği yeni bir döneme girmeden önce tüm mahalle genelinde ilerlemiş olan çalışmalar önümüzdeki kış için rahat bir ortamı sağlamak adına yaz ayları boyunca da devam edecek.
 
Kaynak : Murat Ürtekin