info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’da Sonbahar Temizliği Yapılıyor

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Sonbahar’ın gelmesiyle birlikte cadde ve sokaklardaki yaprakların temizliğine devam ediyor.

Cadde ve sokaklar başta olmak üzere, okul, apartman ve sitelerin önü büyük bir titizlikle temizlenerek kış aylarına hazırlanıyor.
Bu konuda açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI, “Sonbaharın gelmesi ile birlikte atıl durumda bırakılan ilçedeki tüm arsalarda birikmiş hafriyat, moloz ve çöplerin toplanarak gelişigüzel savrulmuş ağaç yaprakları ve dallarını budayarak temizliyoruz. Vatandaşlarımız temizlik konusunda daha duyarlı olmalı. Belediye vatandaş işbirliği çerçevesinde ilçenin örnek ilçe statüsüne kavuşması için herkes üzerine düşeni yapmalı. Temiz ve daha kaliteli bir ilçe için belediye olarak tüm imkânlarımızı bizler seferber ediyoruz. Çünkü temizlik konusunda çok hassasız. Rutin temizliklerimizin dışında belediye olarak ilkbahar ve sonbahar olmak üzere yılda iki defa ilçemiz de genel temizliğimizi yapıyoruz. Özverili bir şekil de bizler ile işbirliği yapan vatandaşlarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet eden personelime teşekkür ederim ”dedi.