info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karaağaç Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi, Karaağaç Beldesi nde yapılacak 90 kişilik erkek öğrenci yurdunun temeli geniş katılımlı bir törenle atıldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi, Karaağaç Beldesi'nde yapılacak 90 kişilik erkek öğrenci yurdunun temeli geniş katılımlı bir törenle atıldı. 
Temel atma törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel’in yanı sıra Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı ile Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları, Karaağaç Belediye Eski Başkanı İsmet Şimşek, Çerkezköy ilçe eski müftülerinden Musa Doğruer ile çok sayıda davetli katıldı. Şuayip Kara’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan temel atma töreni, saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti. Akabinde konuşmasını yapmak üzere söz alan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, "Bu tip yurtlar güzel insanların nesilden nesile yetiştirildikleri yerlerdir. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.
Çerkezköy’e bağlanmaktansa Kapaklı’ya bağlanmalarının kendileri için daha hayırlı olduğunun altını çizen Yücel, ‘’Bizim Kapaklı’ya katacağımız çok değer var. Bunların yanında temeli atılan yurdumuzun da Kapaklı’ya çok büyük değerler katacağına inanıyorum.” Şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından Çerkezköy ilçe eski müftüsü Musa Doğruer eşliğinde dua edilirken, kesilen kurban eşliğinde yurdun temeli atıldı.
Yurt 1000 metrekare alana yapılacak. 5 katlı ve 90 yatılı öğrenci kapasiteli olacak. İnşaatın önümüzdeki yıl Ramazan ayında sonlandırılması planlanıyor.