info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karacaahmet Camii İbadete Açıldı

Çorlu da yapımı süren Karacaahmet Camii ibadete açıldı. Cami inşaatının bayrama kadar tamamlanması planlanıyor.

Çorlu da yapımı süren Karacaahmet Camii ibadete açıldı. Cami inşaatının bayrama kadar tamamlanması planlanıyor.

Hatip Mahallesi nde geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde temeli atılan ve hızlı bir şekilde yapımına devam edilen 300 metrekare büyüklüğündeki Karacaahmet Camii`nin inşaatı her geçen gün yükseliyor. Dernek Başkanı Necmi Öztürk de katkı sağlamak amacıyla bizzat inşaat çalışmalarına katılıyor.

Cami yapımı ile ilgili olarak hayırseverlerin katkılarını beklediklerini dile getiren Karacaahmet Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Necmi Öztürk, Cami inşaatımızda kubbe altı mahfeler döküldü. Hızlı bir şekilde inşaatımız devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Ziraat Bankası Çorlu Şubesinde açılan 99-50789961-5001 nolu hesaba bağışta bulunanlar camimizin inşaatına katkı sağlamış olacaklar. Çalışmalarımızı hızlı ve tüm gayretimizle hiçbir karşılık beklemeden sürdürüyoruz. Hayırseverlerden isteğimiz cami inşaatına destek olmalarıdır. Tüm halkımızın yardımlarına ihtiyacımız var, cami inşaatımıza katkıda bulunmalarını istiyoruz. Ramazan Bayramına kadar cami inşaatını tamamen bitirmeyi amaçlıyoruz dedi.

Yapımı süren Karacaahmet Camii nin ibadete açıldığını da sözlerine ekleyen Öztürk, Mahallemizin en önemli eksikleri arasında yer alan camimizi tamamlamak için uğraş veriyoruz. İnşaat çalışmaları süren camide ibadet başladı. Mahalle sakinleri camiye gelip ibadetlerini yapıyorlar diye konuştu.