info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kartal Yuvası Tırı Şarköy de

Cumhuriyet Meydanı nda satışlara başlayan tıra vatandaşların ilgisi yoğun oldu

 

Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin bulunduğu 'Kartal Yuvası' Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde satışlara başladı
 
Cumhuriyet Meydanı'nda satışlara başlayan tıra vatandaşların ilgilis yoğun oldu. Şarköy Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Gürol ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan tırda bulunan, yeni sezon ürünleri taraftarların yoğun ilgisini gördü.
 
2012'de Karadeniz Ereğli'den yurt gezilerine başladıklarını ifade eden Tır sorumlusu Özcan Güneş, "Turumuz Artvin Hopa'ya kadar devam etti. Buradan, Doğu ve Akdeniz bölgesindeki şehirlerimizde taraftarlarımızla bir arada olduk. Ege turunu tamamladıktan sonra, Trakya'da ilk geldiğimiz yer, Lüleburgaz oldu. Oradan da Şarköy'e geldik. Her yıl geldiğimiz Şarköy'e yeni sezon ürünlerini ve tişörtlerimizi de getirdik. İlk gün satışlara olan ilgi nedeniyle yeni sipariş vermek zorunda kaldık. Tırımızda bin 500 çeşit ürün var. Özellikle geldiğimiz yer tatil bölgesi olması nedeniyle, deniz şortları, plaj havluları, plaj topu, kolluk gibi ürünler de mevcut." dedi.
 
Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Gürol da yaptığı açıklamada, "Şarköy'de Beşiktaşlı taraftar sayısı, Trakya'daki birçok ilçeden fazladır. Buraya her yıl gelen tırımız çok iyi bir satış gerçekleştirerek gitmektedir. Bu sezon giyilecek kırmızı formalar ve feda tişörtlerini taraftarlarımız bitirdi." dedi.
 
Tır 21 Temmuz 2012 tarihine kaldıktan sonra, Edirne'ye gidecek.