info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kavga Ettiği Patronu Hareket Halindeki Araçtan Attı

Tekirdağ da alacak-verecek meselesi yüzünden kavga ettiği patronu, iddiaya göre, inşaatında çalıştırdığı ustayı hareket halindeki araçtan attı.

 

Tekirdağ'da alacak-verecek meselesi yüzünden kavga ettiği patronu, iddiaya göre, inşaatında çalıştırdığı ustayı hareket halindeki araçtan attı.
 
Edinilen bilgiye göre olay, Yüzüncüyıl Mahallesi Şaraphane Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, patron Çetin A. ve inşaatında usta olarak çalışan Ahmet B., panelvan minibüsle inşaata gitmek için yola çıktı. Ahmet B. patronu Çetin A.'dan alacağı bin 500 TL'yi istedi. Bu esnada ikili araç içerisinde alacak-verecek meselesi yüzünden kavga etmeye başladı. Çetin A. seyir halindeki aracın yan kapısını açarak Ahmet B.'yi araçtan itti. Araçtan bir kişinin atıldığını gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ahmet B., ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet B.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
 
İfadesinde patronu ile araç içerisinde kavga ettiklerini söyleyen Ahmet B., "Araçta giderken kavga etmeye başladık. Kapıyı açarak beni aracın içerisinden itti. Alacağım var alacağımı vermiyor. Davacı ve şikayetçiyim" dedi.
 
59 KD 052 panelvan minibüsle kaçarken yakalanan Çetin A. polisteki ifadesinde, "Ahmet B.'ye vereceğim var inkar etmiyorum. İnşaata giderken benden alacağını istedi. Bende vereceğimi söyledim. Araç kullanırken benim boğazıma sarıldı. Daha sonra 'İmdat polis' diye bağırmaya başladı. Seyir halindeki aracın kapısını açarak kendini dışarı attı" dedi. - TEKİRDAĞ