info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kavgayı Belediye Başkanı Ayırdı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde Seyyar Satıcılar ile Onları Uyaran Zabıta Ekipleri Arasında Kavga Çıktı.

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde seyyar satıcılar ile onları uyaran zabıta ekipleri arasında kavga çıktı. Seyyar satıcı kardeşler zabıta ekiplerine bıçakla saldırırken, tesadüfen olay yerinde olan CHP'li Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, kızgın seyyar satıcının elinden bıçağı alarak sakinleştirdi.

Kavga, saat 12.00 sıralarında Cumhuriyet Meydanı Omurtak Caddesi'nde seyyar satıcılar ile zabıta ekipleri arasında yaşandı. Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimleri sırasında seyyar tezgahta gümüş kolye ve takı eşyaları satan 20 yaşındaki S.F ve ağabeyi 23 yaşındaki F.F.'yi uyardı. Caddeden uzaklaşmalarını isteyen zabıta ekipleri, iki kardeş olan seyyar satıcılar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavga dönüşmesiyle Zabıta ekipleri ile seyyar satıcı kardeşler arasında arbede çıktı. Seyyar satıcılardan S.F., tezgahından çıkardığı bıçak ile zabıta ekiplerine saldırmak istedi. Zabıta memurları ise seyyar satıcı kardeşleri etkisiz hale getirmek için biber gazı kullandı. Bu sırada aynı cadde üzerinde esnaf ziyaretleri yapan CHP'li Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve yardımcısı Erdoğan Demir kavgayı görünce hemen müdahale etti. Kavgayı ayıran Belediye Başkanı Baysan, S.F.'nin elinden bıçağı alarak kavgayı yatıştırdı. Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demir ise kavgayı ayırmaya çalışırken başından hafif şekilde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı ile caddeye gelen polis ekipleri, seyyar satıcı kardeşler S.F. ve F.F.'yi gözaltına aldı. Zabıta ekipleri de seyyar satıcılara ait tezgahlara ve mallara el koyarak araçlara yükledi.

ZABITALAR GÖREVİNİ YAPIYOR

Kavgayı tesadüfen gördüğünü belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Zabıta memurlarının görevlerini yaptığını söyledi. Baysan şunları söyledi:

''Ben cadde de esnaf ziyaret ediyordum. Bu sırada kavga olduğu gördüm. Hemen müdahale etmek istedim, seyyar satıcının elinde bıçak olduğu görünce elinden bıçağı aldım. Bizim arkadaşlarımız burada görevini yapıyor. Bu onlara yapılmış bir saldırıdır. Seyyar satıcıların arkadaşlarımıza karşı saygılı davranmaları gerekiyordu''