info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakam Bayhan Helallik İstedi

Kaymakamlar Kararnamesi ile Mersin Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Ayhan Bayhan helallik istedi.

Kaymakam Bayhan, Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Kaymakamı Ayhan Bayhan, kurum amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarla bu yıl yapılacak 'Bayramlaşma' töreni ön toplantısı için bir araya geldi. 
 
Toplantıda kararname ile Mersin'e atandığını hatırlatan Kaymakam Bayhan, "10 Ağustos'ta Çerkezköy'de üç yılım dolacak. Hepiniz hakkınızı helal edin. Yolunuz Akdeniz'e düşerse beklerim. Orada da bir kardeşiniz olduğunu bilmenizi isterim. Yöneticiyiz, stresli zor bir iş görüyoruz. Bazen istemeyerek kırmış olabilirim. İşte bu yüzden hepinizden helallik istiyorum."diye konuştu. 
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Biz sizden çok memnunuz. Kapaklı'nın ufkunu açtınız. Çalışmalarınızla katkı verdiniz beldem adına teşekkür ederim"dedi.
Kaymakam Ayhan Bayhan, sorular üzerine Çerkezköy Kaymakamlığı'na atanan Metin Kubilay ve Kapaklı'ya atanan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu'nun kendisini aradığını söyledi. Kaymakam Bayhan, yerine Çerkezköy'e atanan Kaymakam Metin Kubilay'ın 15 Ağustos 2013'te Çerkezköy'de görevine başlayacağını, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'nun da Ramazan Bayramı'ndan sonra görevine başlayacağını belirtti.
 
Kaymakam Bayhan kendisinin ne zaman ayrılacağına ilişkin bir açıklama yapmazken, "Bende bilmiyorum ne zaman gideceğimi. Ama Bayramı burada geçirebilirim" ifadelerine yer verdi.
 
'Bayramlaşma' toplantısında bayramlaşma törenlerinin Çerkezköy'de ilk defa Cumhuriyet Meydanı'nda yapılması kararı alındı.
Vali Ali Yerlikaya'nın talimatları doğrultusunda bayramlaşmanın Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağını söyleyen Bayhan, “Bayramlaşmalar eskiden salonlarda, odalarda yapılıyordu. Fazla kalabalık olmuyordu. Bayramlaşmaya sadece kurum amirleri geliyordu. İstedik ki halkla kaynaşma olsun. Valimizin de bu doğrultuda talimatı var. Sayın Valimiz Tekirdağ'da geçen yıl Tuğlalı Park’ta böyle bir bayramlaşma ilk kez düzenlemiş. Bu yıl tüm ilçelerde de düzenlenmesini istedi. Bu yüzden bayramın ilk günü saat 10.30'da herkes ailesiyle çoluk çocuğuyla bayramlaşmaya gelebilir. Bunu resmi bir yazıyla tüm kurum ve kuruluşlara duyuracağız. Ama öncesinde de böyle bir toplantıyla herkese duyuralım istedik"diye konuştu.