info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakam Kuzulu İade-i Ziyaretlere Başladı

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, kurucu Kaymakam olarak göreve başladığı Kapaklı’nın yanı sıra Çerkezköy’de de iade- i ziyaretlerine başladı.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun ilk durağı Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şubesi oldu. Kapaklı Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu Türk Metal Sendikası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve üyelerine yaptığı sözleşmelerle iyi ücretler elde ettiğini söyledi. Kaymakam Kuzulu, Türk Metal Sendikası’nın Türkiye’nin önemli bir sendikası olduğunu ve üyelerine yaptığı insan odaklı hizmetlerinin de çalışanlar adına çok faydalı olduğunu, sendika olarak da ülke ekonomisine katkısının büyük olduğunu sözlerine ekledi. 
 
TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, Kuzulu’ya yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ülke genelinde 32 şubelerinin olduğunu söyleyen Koçak, “160 bin üyemizin 10 bini Çerkezköy Şubesi bünyesindedir” dedi. 
 
Sendika üyelerinin sosyal yaşamlarına katkı sağladıklarını ve sendikanın insan odaklı hizmet verdiğini söyleyen Koçak, “Biz büyük bir aileyiz. Üyelerimizin günün koşullarına göre ücret alması için yaptığımız sözleşmelerle yaşam kalitelerini yükselten bir sendikayız. Sendikamız üyelerinin çocuklarına da İlçe Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle ücretsiz İngilizce, Matematik ve Türkçe kursları veriyor. Üyelerimizi her ay eğitim seminerleri için Ankara’ya gönderiyoruz. Eğitimler Sendikamıza ait Büyük Anadolu Otel’de veriliyor. Eğitime gönderdiğimiz üyelerimiz eğitim saatleri dışında düzenlenen sosyal aktivitelere de katılıyor” ifadelerini kullandı. 
 
Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret eden Kuzulu, sonrasında da Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret ederek THK Çerkezköy Şubesi’nin çalışmaları hakkında Şube Başkanı Mustafa Zümbül’den bilgiler aldı. 
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve halkın THK Çerkezköy Şubesi’ne olan katkılarının gözardı edilemeyeceğini belirten Zümbül, yıllardır özlemini duydukları bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Erna Center arkasında bulunan bir araziye THK Çerkezköy Şubesi’ne ait bina yapacaklarını söyleyen Zümbül, “Yer tahsisi konusunda tüm prosedür tamamlandı. Konuyu Genel Kurulumuzun programına aldırdık. Herkes THK’yı deri toplayan bir kuruluş zannediyor. Bizim asıl işimiz havacılıktır. THK olarak adeta kabuk değiştiriyoruz. Çorlu’da pilot yetiştiren bir eğitim merkezimiz var. Ayrıca Onur Air Hava Yolları’nı da satın aldık. Böylelikle insanların aklındaki yanlış algıları da ortadan kaldırmış olacağız” dedi ve Kaymakam Kuzulu’ya THK rozeti taktı.