info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakam Metin Kubilay, Fevzipaşa İÖO’nu Denetledi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Merkezindeki Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nu denetledi.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Kubilay, okulun yeni binasının tamamlanmasından sonra daha iyi fiziki şartlarda eğitim hizmeti sunulacağını ifade etti. 
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kendisinin talimatı ile hazırlanmış olan 'Eğitim ve Öğretimde Başarının Artırılması Eylem Planınını' incelemek üzere Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. İdarecilerin yaptıkları ve yapacakları çalışmaları öğrenen Kaymakam Kubilay, Değerler Panosu, İyilik Panosu ve Rehberlik Panosunu inceledi. Ziyaretçi defterini imzalayan Kaymakam Kubilay, nöbetçi öğrencilerle bir süre sohbet etti ve sınıfları dolaştı. Yaklaşmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlayan Kaymakam Kubilay, öğrencilerin ailelerine selam gönderdi. 
 
Okul Kantinini de denetleyen Kaymakam Kubilay, eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi. Ardından yeni yapılan okul binasının inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Kubilay, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında yeni binanın faaliyete geçeceğini ifade etti. Kaymakam Metin Kubilay, yeni binanın tamamlanmasıyla daha iyi fiziki şartlarda bir eğitim hizmeti sunulacağını ve çocukların geleceğinden daha önemli bir konularının olmadığını söyledi.