info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaza yaptı,köpeğini sordu

Kaza yaptı,köpeğini sordu.

Tekirdağ Barbaros caddesinde Motosikleti ile ilerleyen 51 yaşındaki Nedim Ş.Koynundaki yavru köpeğin hareket etmesi ile dengesini kaybedip kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre ,Barbaros Beldesinden Tekirdağ kent merkezine doğru Motosikleti ilerleyen 51 yaşındaki Nedim Ş.Barbaros caddesine geldiğinde,yolun sağındaki kaldırıma çarparak savruldu,motosikleti ile beraber devrilen sürücü Nedim Ş.kafasını beton kaldırıma çarparak yaralandı.

İddiaya göre ,Motosikletin hemen arkasından ilerleyen bir araç sürücüsü,meydana gelen kazaya bir anlam veremediğini ifade ederek,”Önümde Motosikleti ile seyrediyordu,kendisine herhangi bir araç çarpmadı.Bir anda yolun sağına doğru savruldu ve devrildi dedi.

MONTUNUN İÇİNDEN KÖPEK YAVRUSU ÇIKTI

Yaralanan Motosiklet Sürücüsüne ilk müdahaleyi,Trafikte ilerleyen diğer sürücüler yaparken,Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, boyunluk taktıkları yaralının makasla montunu kesmeye başladılar,bu arada yaralı Nedim Ş.”Köpek var,Köpek var” diye bağırdı, yaralının ne demek istediği, makasla kesilen montun içersinden yavru bir köpek çıkınca anlaşıldı.Yavru köpeği muhafaza altına alan ekipler Nedim Ş.i Ambulans’a kaldırmak istediler bu defa yüzü kanlar içinde kıvranan,Nedim Ş. Israrla köpeğinin durumunu sordu,köpeği elinde tutan yetkili” Nedim Ş.e “Köpek burada durumu iyi görebiliyor musun amca diye seslendi.Köpeğinin iyi olduğunu gördükten sonra ambulansa kaldırılan Nedim Ş. Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.