info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kazada Ölen 2 Kişi Toprağa Verildi

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İsmail Kılıç (55) ile Ali Kılınç (48), Kapaklı Beldesi ndeki Erenler Cem Evi nde düzenlenen törenin ardından Kızılpınar Beldesi nde toprağa verildi.

 

Tekirdağ 'ın Çorlu İlçesi'nde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden İsmail Kılıç (55) ile Ali Kılınç (48), Kapaklı Beldesi'ndeki Erenler Cem Evi'nde düzenlenen törenin ardından Kızılpınar Beldesi'nde toprağa verildi.
 
Tekirdağ 'ın Çerkezköy İlçesi'ne bağlı Kapaklı Beldesi'ndeki Erenler Cemevi'nde düzenlenen törene CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ile Emre Köprülü , CHP Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak ile çok sayıda kişi katıldı. Cemevinde yapılan törenin ardından İsmail Kılıç ile Ali Kılınç'ın cenazeleri Kızılpınar Beldesi'nde toprağa verildi.
 
6 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ
Tekirdağ 'a giden İsmail Kılınç'ın kullandığı ve içinde 7 kişinin bulunduğu otomobil dün kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Yılmaz Erverdi'nin kullandığı kamyonun altına girmiş, kazada otomobil sürücüsü İsmail Kılıç ile yolcular Ali Kılınç, Zeynep Kılınç (31) ve çocukları Direnç Kılınç (13), Yağmur Kılınç (8) ve Eylül Kılınç (5) yaşamını yitirmişti. Ağır yaralı Sinan Kılınç ise (29) Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
 
Hayatını kaybeden Zeynep Kılınç ve çocukları Direnç Kılınç, Yağmur Kılınç ve Eylül Kılınç'ın cenazeleri ise memleketleri Kahramanmaraş 'ın Afşin İlçesi'ne gönderildi.