info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kazadan Kurtulan Aykut İster 1 Hafta Dayanabildi

Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde bulunduğu aracın şarampole yuvarlanması sonucu ağır yaralanan Aykut İster, yaşamını yitirdi.

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi’nde bulunduğu aracın şarampole yuvarlanması sonucu ağır yaralanan Aykut İster, yaşamını yitirdi. 
Geçtiğimiz hafta Edirne'nin Erikli ilçesinde arkadaşları ile birlikte denize giren ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan Aykut İster, dönüş yolu Uzunköprü mevkiinde içerisinde bulunduğu 59 TH 334 plakalı aracın şarampole devrilmesi sonucu ağır yaralandı. Aykut İster, ambulansla Edirne Tıp Fakültesi’ne kaldırılırken, aracın içerisinde bulunan iki yaralı ise Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılan iki yaralı, tedavilerinin ardından taburcu olurken, Edirne Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde bir haftadır yaşam savaşı veren Aykut İster, hayatını kaybetti. 
İster, ambulansla Veliköy’de baba ocağına getirildi. Aykut İster’in cenazesi Veliköy Kebir Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Veliköy Mezarlığı’da toprağa verildi.
Aykut İster’in cenazesine Veliköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Mülayim Ürkmez, AK Parti Veliköy Belde Başkanı Ömer Memiş, Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Nedim Yılancı, Veliköy Belediyesi Eski Meclis Üyeleri, Kardeşler Yapı Yönetimi ile çalışanları, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Veliköylü katıldı. Cenazede Aykut İster’in babası Yılmaz İster ile annesi Vildan İster ayakta durmakta güçlük çekti.