info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kemal Kılıçdaroğlu, CeBIT Bilişim Fuarı nda Tekirdağ Belediyesi nin standını ziyaret etti

Kemal Kılıçdaroğlu, CeBIT Bilişim Fuarı nda Tekirdağ Belediyesi nin standını ziyaret etti

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen CeBIT Eurasia 2012 Bilişim Fuarı'nda ilk olarak CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından hazırlanan ve içerisinde CHP'li belediyelerin yer aldığı standı gezen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha sonra fuarda yer alan diğer stantları da gezerek bilgi aldı.

CHP Genel Merkezi'nin ve CHP'li belediyelerin teknoloji ile bilişim dünyasını yakından takip ettiğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Halkımıza bugün vazgeçilmez olan internet ve bilişim dünyasından da ulaşmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız bu konuda ciddi çalışmalar yapıyorlar. Belediyelerimiz ve kamuya hitap eden benzer kurumlarımızda artık insanlar için bilişim dünyası içersinde mutlaka yer alıyorlar" dedi.

Tekirdağ Belediyesi>nin standına yaptığı ziyarette Kılıçdaroğlu, Akıllı Kent Tekirdağ Belediyesi'nin çalışmalarından örnekleri inceledi.

Akıllı Kent Otomasyon Sistemi (AKOS) ile gelinen noktayı takdir eden Kılıçdaroğlu daha sonra yeni projeler olan ve Kiosklar, E-İmza / Elektronik Belge Yönetimi, Mobil Tahsilat, E-Mezarlık hakkında bilgi aldı.

Chp Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU Tekirdağ belediye başkanı Op. Dr . Adem DALGIÇ'a Tekirdağ halkına internet ve bilişim dünyasıyla yönetilen bir belediye anlayışından ötürü teşekkür etti ve Başarılarımızın devamı temennisinde bulunarak standımızdan ayrıldı.