info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kent Konseyi’nin Gençleri Destek İstedi

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 2014 yılı çalışmalarına ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek başladı.

Çerkezköy Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ilk durağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Çerkezköy Gençlik Meclisi Başkanı Özgün Geyiktepe, Başkan Yardımcısı Kenan Yoleri ve Sekreter Cihan Geyiktepe, burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal tarafından karşılandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, eğitimin ilkokul ve ortaokul kısmında nasıl ele alınması gerektiğini anlatarak, sorunlarla çözüm yolları konusunda Gençlik Meclisi heyetiyle tecrübelerini paylaştı. Çerkezköy Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetimi de eğitimle ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Zenginal’a çeşitli önerilerde bulundu. 
 
Çerkezköy Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetiminin bir sonraki durağı ise İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. İlçe Emniyet Müdürü Âdem Tuncel tarafından karşılanan Gençlik Meclisi heyeti asayiş kısmında bulunan polis memurlarının da kent konseyinin çalışmalarında fikir verebileceğini kaydetti. Son olarak Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne ziyarette bulunana heyete Halk Eğitimi Merkezi’nin kapılarının her zaman açık olduğunu kaydeden yetkililer, eğitimler için her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti. 
 
Projeleri ile ilgili bilgi veren Gençlik Meclisi yönetimi ise yetkililerden projelere destek vermelerini talep etti.