info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kent Konseylerinden Belediyeye Ziyaret

Tekirdağ’da yapılacak Yönetim Kurulu Toplantısı için Tekirdağ’da bulunan Trakya Kent Konseyleri üyeleri Trakya Kent Konseyleri Başkanı ve Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret ettiler.

 
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile görüşen Kent Konseyleri Başkan ve Üyeleri yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. 
 
Tüm Trakya’daki Kent Konseyleri ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Birlik Başkanı Levent Gündoğdu “ Yaptığımız toplantılar sayesinde birçok proje üreterek yerel yönetimlere sunduk. Bu toplantılar sayesinde ayrıca birlik beraberlik duygularımız gelişti, kaynaşmayı da sağladık. Bundan sonra da güzel projeler yapmaya devam edeceğiz” dedi. 
 
 
Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Tekirdağ Belediye Başkan Adem Dalgıç” Kent Konseylerimiz halk ile yerel yönetimler arasında iletişimi sağlıyor. Bizim göremediğimiz konuları bize iletiyorlar. Halkın isteklerini bize iletmede büyük rol oynuyorlar. Güzel projeler yapıp bize sunuyorlar. Size çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, bundan sonra da güzel projelerle yine büyük bir hızla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.