info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kentsel Dönüşüm Master Planı Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ana Hizmet Binası Meclis Salonunda gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Hukuku toplantısında Kentsel Dönüşüm Hukuku hakkında Prof. Dr. Gürsel Öngören tarafından bilgi aktarımı yapıldı.

Toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşat Ergin, Kentsel Dönüşüm Master Planı Proje Yürütücüleri Prof. Dr. Alper Ünlü ve Prof. Dr. Mehmet Ocakçı’nın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personelleri katıldı.
 
Prof. Dr. Gürsel Öngören Kentsel Dönüşüm Hukuku hakkında deneyim ve değerlendirmelerini Kentsel Dönüşüm Master Planı Ortak Hizmet Protokolü kapsamında İTÜ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personelleri ile paylaştı. Toplantı karşılıklı soru ve cevaplar ile sonlandırıldı. Ortak Hizmet Protokolü kapsamında çalışmalara devam edilmekte olup Kentsel Dönüşüm Master Planı ile eş güdümlü olarak konferans, panel, sempozyum, seminer vb. toplantılar düzenlenecek.