info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Keşanda Temizlik İhalesi

Keşan Belediyesinin Temizlik İhalesi Yapıldı

Saat 14.00’te Keşan Belediye Meclis Salonu’nda yapılan ihaleye Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ‘da katılırken; komisyon üyeliklerini ise Volkan Yıldırır, Ayşegül Arslan Aydın, Ayşegül Aydın, Erhan Başaran, Mücahit Erdoğan, Savaş Serbest ile Emre Gürel yaptı.

12 firma ihale ile ilgili şartname alırken ihaleye 2 firma katıldı.

İhaleye katılan Park Yem Tem.İnş.Nak.Kaynak Su Tic.San.ve Ltd.Şti 6 milyon TL fiyat verirken, Ortem İnş.Tah.Hafriyat Nakliyat Müh.Müş.Turizm Maden San.Tic.Ltd.Şti ise 5 milyon 915 bin TL teklif verdi.

Tekliflerin açıklanmasından sonra açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,bütçeden para çıkacak işlerle ilgili ihalenin 3734 sayılı yasaya göre bütçeye para girecek işlerle ilgili ihalelerin ise 2886 sayılı yasa göre işlem yapıldığını belirterek “Bugünkü temizlik ihalemize de 12 firma şartname almış olup ihaleye iki firma katılmıştır.Bu ihale ile ilgili olarak Yaklaşık Maliyeti 5 milyon 679 bin 612 lira 96 kuruş olarak belirlemiştik. Bu iki firmanın verdiği teklif yaklaşık maliyetin üzerinden ve ihaleye 2 firma katılmış olup yeterli rekabetin de az olduğu kanaatini taşımaktayız. Komisyon en erken 15 gün en geç 45 gün içersinde ihale ile ilgili kararını açıklayacak. Bu şartlarda yeterli rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle ihalenin iptali de söz konusu da olabilir” şeklinde konuştu.