info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kılıçdaroğlu, Tekirdağ da

HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Trakya bölgesine yaptığı ziyaretleri sürdürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Trakya bölgesine yaptığı ziyaretleri sürdürdü. Kılıçdaroğlu, sırası ile Çorlu, Çerkezköy ve Saray İlçelerinde halka hitap ettikten sonra Tekirdağ şehir merkezinde partililere seslendi. Konuşmasında hükümete yüklenen Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları halinde yapacakları icraatları anlattı.

Trakya turunda Kılıçdaroğlu na CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP Grup Başkan Vekili Hakkı Süha Okay, CHP li milletvekilleri ve Süheyl Batum eşlik etti. CHP heyetinde bulunanlar Tekirdağlıları selamladıktan sonra Kılıçdaroğlu konuşmasını yaptı.

Kılıçdaroğlu sözlerine "Naylon faturacından maliye bakanı, alidibocudan adalet bakanı, kalpazandan başbakan olmayacağı yeni bir düzen kuracağız" diyerek başladı. Hükümetin çiftçiyi ezdiğini, emekliyi madur ettiğini, kendilerinin ise rahat içinde yaşadığını öne süren Kılıçdaroğlu "Helal süt emmiş tüm vatandaşlarımızın oylarını CHP ye istiyoruz." dedi.

"Başbakan Kemal" sloganları üzerine ise Kılıçdaroğlu "Başbakan Kemal güzel slogan. Bu sizin oylarınız ile olacak." dedi.

Konuşmasını yarım saat gibi kısa bir süre ile sınırlayan Kılıçdaroğlu; "Bu bir miting değildi. Bir konuşma idi. Sabah 10 da İstanbul dan çıktık ve geziyoruz. Devam edeceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra otobüs ile CHP li Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ı makamında ziyaret etmek üzere belediyeye geçti.