info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kilikadılılar Derneğinden Su Altı Dalış Etkinliği

Kilikadılılar Derneği, sağlıklı yaşam ve spor yapmanın önemine dikkat çekmek amacıyla, Saroz Körfezi nde dalış etkinliği gerçekleştirdi.

Kilikadılılar Derneği, sağlıklı yaşam ve spor yapmanın önemine dikkat çekmek amacıyla, Saroz Körfezi'nde dalış etkinliği gerçekleştirdi.
 
Su sporlarını özendirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu, yönetim kurulu üyesi Alaattin Sever, dernek üyeleri; Behzat Kahraman ve İsmail Necipoğlu, karmaşık girdaplar çizerek kendi kendini temizleyerek sürekli temiz kalan bir sahil olarak bilinen Saroz keyfinde, doğal bir ortamda su altı dalışı gerçekleştirdi.
 
Su altı dalı etkinliğine katılan Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu: "Bu yıl Çorlu, Marmaracık, Velimeşe'de çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Şimdi de Saroz körfezinde su altı dalış etkinliği düzenledik. Faaliyetlerimizi Trakya geneline değişik farklı alanlarda yayma çabasındayız. Kilikadılılar Derneği Saroz Körfezi'nde, yönetim kurulu üyemiz, Alaattin Sever ve üyelerimiz; Behzat Kahraman, İsmail Necipoğlu su altında dalışla Kilikadılılar hemşerilerimizin adını Saroz Körfezi'nde de duyurdular. Hemşerilerimiz arasında fazla yaygın olmayan sualtı dalış sporunu özendirmeye çalışıyoruz. Bu anın heyecanını 15 hemşerimizle birlikte yaşadık. Bu etkinliği gerçekleştirmemizde bize destek veren Rasim Yüksel'e teşekkür ederiz" dedi.