info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kırklareli’deki Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli’deki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 24 kişiden 6’sı tutuklandı. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin soruşturması kapsamında kent merkezi, Kavaklı beldesi ile Kofçaz ilçesindeki 12 eve sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Kırklareli'deki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 24 kişiden 6'sı tutuklandı. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin soruşturması kapsamında kent merkezi, Kavaklı beldesi ile Kofçaz ilçesindeki 12 eve sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.
 
Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Tekirdağ ve İstanbul'daki 4 evde daha arama yaptı. Operasyonlarda gözaltına alınan 24 kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 6'sı "uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan tutuklandı. 
 
Özel harekat timlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, 1 kilo 788 gram esrar, 418 gram bonzai, 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmişti.