info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kırmızı Işıkta Durmayınca Kaza Oldu

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı – İstanbul çevre yolunda kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada bir kişi yaralandı.

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı – İstanbul çevre yolunda kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada bir kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Kapaklı’dan İstanbul istikametine seyir halinde olan Gökçen A. yönetimindeki 34 EM 5680 plakalı otomobil ile Halaçlı-Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan ve kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Abdullah O. yönetimindeki 34 ZCN 48 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşerek yaralanan Abdullah O.’ya ilk müdahale, çevredeki vatandaşların haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. 
Motosiklet sürücüsü Abdullah O., yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şahsın hayati tehlikesinin olmadığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası otomobil ve motosikletin olay yerine gelen çekici ile kaldırılmasının ardından trafiğe kısmen kapalı olan yolda trafik akışı tekrar sağlandı.