info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kış Şartlarına Dayanıklı Çiçek Ekimi Yapılıyor

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Süleymanpaşa’nın daha güzel görünüme sahip olması için şehrin belli noktalarında çiçeklendirme ve bitkilendirme çalışması yaptı.

Belediye ekipleri, ayrıca Atatürk İlköğretim Okulunda da kauçuk döşemesi yaparak, öğrencilere rahat eğlenme imkanı sağladı.
 
KIŞ MEVSİMİNE UYGUN ÇİÇEKLER EKİLİYOR
 
Süleymanpaşa ilçesine bağlı Hükümet Caddesi’nin orta refüj bölümü, Cumhuriyet Meydanı ve otogar girişindeki yerlerde Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri kış mevsimine uygun kasımpatı ve hercai menekşe ekimine başladı. Dört mevsim boyunca rengarenk çiçeklerle süslenen Süleymanpaşa ilçesi kış aylarında da vatandaşlar için görsel güzellikler yaşatıyor.
 
ÖĞRENCİLER ARTIK DAHA RAHAT EĞLENİYOR
 
Ayrıca Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Süleymanpaşa Belediyesi çalışmalarıyla daha rahat eğleniyor. Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri Atatürk İlköğretim Okulu oyun parkında düzenlemelerde bulunurken parkın bulunduğu alana önce beton döken ekipler, daha sonra kauçuk döşemesi yaparak Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine daha rahat ve yaralanma riski olmadan eğlenme imkanı sağladı.