info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kısırlık ve Tüp Bebek Semineri düzenlendi

Çorlu Belediyesi ve Yeditepe Üniversitesi Hastanesi nin işbirliğiyle Kısırlık Tedavisi ve Tüp Bebek Uygulamaları konulu seminer düzenlendi.

Çorlu Belediyesi ve Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ninişbirliğiyle Kısırlık Tedavisi ve Tüp Bebek Uygulamaları konulu seminerdüzenlendi.

Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen seminerdeYeditepe Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalından Prof. Dr. CemFıçıcıoğlu, Doç. Dr. Gazi Yıldırım ve Yard. Doç. Dr. Pınar Cenksoy slaytgösterileri eşliğinde sunumlar yaptılar. Seminerde tüp bebek uygulamaları, tüpbebek tedavisi basamakları, tüp bebekte başarıyı arttıran uygulamalar ve örnekvakalar ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

Sunumların yapılmasının ardından seminere katılan çiftlerarasında yapılan kura sonucunda bir çift Yeditepe Üniversitesi'nde ücretsiz tüpbebek tedavisi görmeye hak kazandı. Kurayı gerçekleştiren Çorlu Belediye BaşkanYardımcısı Kemaleddin Avcı, tüm çiftlere tedavi süreçlerinin başarılı geçmesidileğinde bulundu. Daha sonra Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu, katılımcı çiftlerle yüzyüze görüşerek onların sorularını cevapladı.