info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kızartmalık Atık Yağların Konutlardan Ayrı Toplanmasına Devam Ediliyor

Tekirdağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü "Bizi arayın gelip alalım geri dönüşümünü sağlayalım" sloganıyla başlatmış olduğu Bitkisel Atık Yağların Kaynağında Ayrı Toplanması Projesi kapsamında konutlardan atık kızartmalık yağları toplamaya devam ediyor.

Tekirdağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü “Bizi arayın gelip alalım geri dönüşümünü sağlayalım” sloganıyla başlatmış olduğu Bitkisel Atık Yağların Kaynağında Ayrı Toplanması Projesi kapsamında konutlardan atık kızartmalık yağları toplamaya devam ediyor.
Florya sitesinde site sakinlerinin talebi doğrultusunda broşürlerle yapılan bilgilendirme çalışması ile birlikte site yönetimine teslim edilen atık yağ toplama bidonlarında biriktirilen atık yağlar lisanslı geri dönüşüm işletmesine teslim edildi.
Atık yağların insan ve çevre sağlığına önemli derecede zarar verdiğini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler; “Yönetim olarak başlatmış olduğumuz projelerimiz vatandaşlarımızın desteği ile başarıya ulaşacak. Bu doğrultuda site sakinlerimize projemizi destekledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Yönetime geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz çalışmalara vatandaşlarımızın destek vermesi bizleri sevindiriyor. Bu destekten almış olduğumuz güç ile daha çok başarılara imza atacağız” dedi.
İnsanlığa yatırımın en önemli ve en faydalı yatırım olduğunu vurgulayan Güler; “Böyle çalışmalar çevre felaketlerinin önlenmesi açısından oldukça önemlidir. Öncelikle sorumlusu olduğumuz Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlarımızın bu gibi çevre felaketleri ile karşılaşmaması için çalışmalarımız hızla devam ediyor” diye konuştu.