info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kızılay Erzak Topluyor

Türk Kızılayı Çorlu Şubesi, Ramazan dolayısıyla ’Siz Bağışlayın Biz Dağıtalım’ kampanyası çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere erzak toplamaya başladı.

Türk Kızlay'ı Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka, Ramazan ayının gelmesi ile Çorlu'da bulunan alışveriş merkezlerinde kurmuş oldukları ramazan erzak stantları hakkında basına bilgi verdi. Başkan Dodurka, "Siz bağışlayın biz dağıtalım sloganı ile bu Ramazan ayında da yardıma muhtaç ailelere Ramazan erzağı toplamaya başladık. Bildiğiniz gibi her sene Türk Kızılayı Çorlu Şubesi Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere erzak toplar. Geçtiğimiz sene 840 paket erzak topladık. Hedefimiz bu sene bu sayıyı ikiye katlamak" dedi.
Dodurka, bu yıl ilk defa erzak yardımı yapan vatandaşlara üzerinde Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın imzasının bulunduğu teşekkür belgeleri verdiklerini dile getirdi. 
Kurmuş oldukları stantlarda büyük boy, orta boy ve küçük boy olmak üzere 3 farklı Ramazan erzağı toplayan Türk Kızlay'ı Çorlu Şubesi erzak yardımlarına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, erzak kampanyasının Ramazan ayı süresince devam edeceği kaydedildi.