info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kolej gibi meslek lisesi

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde derslik başına 15 den az öğrencinin düştüğü Deri Sanayicileri Endüstri Meslek Lisesi, adeta kolej havasında hizmet veriyor.

Çorlulu deri sanayicileri tarafından ilçeye bir meslek lisesi daha kazandırmak ve ara eleman ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla 2008 yılında yaptırılan 21 derslikli Çorlu Deri Sanayicileri Endüstri Meslek Lisesi nde elektrik-elektronik teknolojisi alanı, kimya teknolojisi alanı ve bilgisayar teknolojileri alanı olmak üzere üç alanla eğitim öğretim veriliyor.

Henüz ikinci yılında olan okulun bu yıl açılan Teknik Lise bölümünde elektrik-elektronik teknolojisi alanında endüstriyel bakım onarım, bilişim teknolojileri alanında web programcılığı ve bilgisayar teknik servisi ile kimya teknolojisi alanında kimya proses dallarında eğitim veriliyor.

Okulun Endüstri Meslek Lisesi bölümünde ise elektrik-elektronik alanında endüstriyel bakım onarım, güvenlik ve haberleşme sistemleri, bilişim teknolojileri alanında web programcılığı ve veri tabanı programcılığı ile kimya teknolojileri alanında ise kimya, kimya proses ve deri işleme bölümleri yer alıyor.

Henüz lise bir ve ikinci sınıf öğrencileri bulunan okulda yaklaşık 300 öğrenci eğitim-öğretim görüyor. Tüm laboratuvarlara ve teknik imkanlara sahip olan 21 derslikli okul mevcudu, donanımları ve fiziki ve teknik özellikleri ile adeta kolej havasını yansıtıyor.