info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Koop-İş Sendikası Tekirdağ Şubesi Başkanlığına Ziya Nur Üzmez Yeniden Seçildi

Koop-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar, “Kıdem tazminatı başta olmak üzere, işçi hak ve özgürlüklerini geriye götürecek hiç bir düzenlemede mutabakatımız yoktur ve olmayacaktır” dedi.

Koop-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar, “Kıdem tazminatı başta olmak üzere, işçi hak ve özgürlüklerini geriye götürecek hiç bir düzenlemede mutabakatımız yoktur ve olmayacaktır” dedi.
 
Tekirdağ Ramada Otel’de düzenlenen Koop-İş Tekirdağ Şubesi’nin 9. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, uzun zamandır çalışma hayatının gündeminde “Ulusal İstihdam Stratejisi” olarak adlandırılan planın olduğunu ve bu planın ana günden maddesini kıdem tazminatının oluşturduğunu söyledi.
 
 
Başta Türk-İş olmak üzere, sendikaların tüm itirazlarına rağmen, kıdem tazminatı konusunun çalışma hayatının gündeminde tutulmak istendiğini ifade eden Alemdar, “ Biz işçi kesimi olarak, işçi hak ve özgürlüklerinin geliştirilmesi için yapılması gerekenleri konuşmak isterken, sendikal hak ve özgürlüklerinin, özellikle de örgütlenme özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılmasını tartışmak isterken, uluslararası standartlarda bir endüstriyel demokrasiyi sağlamanın yollarını konuşmak, ortak çözümler bulmak isterken, bu taleplerimizin hiç biri gündeme bile gelmiyor” diye konuştu.
 
 
Divana Eyip Alemdar, Erol Özsoy, Tarık Tuğrul, Selma Çakır, Dinçer Eren seçildiler.
 
Tekirdağ Koop. İş Sendikası Şubesinin 9. Olağan Genel Kuruluna Türk -İş Genel Teşkilatlatlandırma Genel Sekreteri ve Koop. İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, Genel Sekreteri Metin Güney, Mali Sekreter Mehmet Karaarslanoğlu, İstanbul Şube Başkanı Aziz Hacı Salihoğlu, Sakarya Şube Başkanı Şevket Ulusinan, Balıkesir Şube Başkanı, Zeliha Özlan, Sivas Ufuk Uzunsel, Erzurum Tarık Toğrul, Van Ayhan Özbek, Gaziantep M. Akif Sarıca, Malaltya Hasan Melek, Trabzon Ahmet Kalaman, Ankara Abdürrahim Pir, Denetim Kurulu Başkanı Erol Özsoy, Yol-İş Sendikası İstanbul Ahmet Uçar, Ahmet İşbaşaran, İl Özel İdare Mithat Aktaş, Yok-iş İstanbul Hasan Köseler, Koop.- İş Sen Denetim Kurulu Başkanı  İrfan Balcı, CHP İl Başkan Yardımcısı Şeref Çetin, Teksif Sendikası Çorlu Şube Gültekin Bozan, Yol-İş Sendkikası İstanbul 2. Nolu Şube Necat Çevik, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Murat Koçak, Türk-İş İstanbul 1. Bölge Faruk Büyükkucak, Tarım Kredi Koop Em. Müfettiş Bekir Oymak, Tarım Kredi Böl. Müd. Yrd. Neşe Sarılgan, Necati Sürel, Eyüp Aslanbay, Yön. Kur. Başk. Sabri Tekin, Tar. Kredi Koop Merk. Yön Kur üyesi İlhan Saltık katıldı.
 
 
Koop-İş Sendikası Tekirdağ Şubesi Yön. Kur.:
Başkan:Ziya Nur Üzmez
İdari Sekreter: Naci Dernekliciler
Mali Sekreter :Fahri Sevinç
Teş. Sekreteri: Güray Özgören
Eğitim Sekreteri : Göksel Dal
 
Genel Merkez Üst. Kur. Delegeleri:

Ziya Nur Üzmez
Hakan Dağdeviren
Erdinç Şengül
Fatih Yüceer
Hasan Yıldız
Veli Ok
Cüneyt Demir
Gökay Nevarlı
Mustafa Özgül