info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kumbağ Yaz Sezonuna Hazır

Tekirdağ ın turistik beldesi Kumbağ Sezon hazırlıklarına belediye ve özel sektör, işyeri sahipleri hepside yeni başlayacak yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladılar.

Tekirdağ’ın turistik beldesi Kumbağ Sezon hazırlıklarına belediye ve özel sektör, işyeri sahipleri hepside yeni başlayacak yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladılar.

Görüşlerini aldığımız Kumbağ Belediye başkanı  Hüseyin Uzunlar; geçtiğimiz sezon Kumbağ’ımız da ümit ettiğimizin üzerinde misafirimizi ağırladık. Yaz sezonu boyunca denizimiz ve ormanımız tatilciler için ideal bir yer. Ayrıca İstanbul’a yakınlığı sebebiyle hafta sonları da gelen çok sayıda yerli turistlerin dışında yurt dışından da yabancı turistler beldemize geliyorlar.

Bu sene de geçen sene den daha fazla misafir geleceği rezervasyonları doğrultusunda tahmin etmekteyiz. Ayrıca yetkililer den Tekirdağ merkezdeki iskelede meydana gelen 4 kişinin hayatını kaybettiği üzücü olaydan sonra feribot seferlerine kapatılan iskele de Avşa ya çalışan küçük tonajlı gemilerin bundan sonra Kumbağ limanından çalıştırılması için bizim belediye olarak her türlü hazırlığımız var.

Beldemize büyük ekonomik katkı sağlayacak bu çalışmayla ilgili başta sayın valimiz ve yetkililerden bu konunun değerlendirilmesini bekliyoruz. Ayrıca Kumbağ’ımıza gelecek olan tüm vatandaşlarımızı ailemizin bir ferdi gibi misafir ederek en güzel anılarıyla beldemizde ağırlayacağız dedi.