info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kumbağ-Yeniköy Yolu Tamamlandı

Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, asfalt çalışmaları tamamlanan Kumbağ-Yeniköy yolunu yerinde inceledi.

İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Kumbağ - Yeniköy arasında tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde incelerken, beraberindeki Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, yol çizgilerinin de çizilerek tamamlanan yoldan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Tekirdağ - Şarköy arasının 20 km kısaldığını belirten ve Tekirdağ’ın turizminin yapılan bu yolla daha da gelişeceğini ifade eden İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, özellikle Uçmakdere Ayvasıl Mevkii’nde bulunan Yamaç Paraşütü Atlayış Alanı’na gelenlerin bu yolu tercih ederek çok rahatlıkla ve eşi bulunmaz bir doğa güzelliğinin tadını çıkarak seyahat edebileceklerini belirtti.
 
Kumbağ Mesire Alanı’nın girişinde bulunan kulübenin de kaldırılarak, yolun tamamen trafiğe açıldığını vurgulayan Yel, yapılan yolun sadece yaz aylarında değil her mevsim kullanılabileceğini kaydetti. Yazın eşsiz bir güzelliği olan yolun kışın da ayrı bir güzelliğinin olduğunu belirten Yel, özellikle açık havalarda Marmara Adası’nın da görünerek, deniz, orman, gökyüzü ve ada manzarası eşliğinde seyahat etmenin insana ayrı bir mutluluk ve huzur verdiğini söyledi.
 
Tekirdağ’ da ki halkımızın gerekse Tekirdağ’ımıza dışarıdan gelen misafirlerin bu yolu gönül rahatlıyla kullanabileceklerini sözlerine ekleyen Yel, bazı alanlara da beton bariyerlerin konularak yaşanabilecek olumsuzluklara karşılık güvenlik önlemlerinin de alınacağını belirtti.