info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kuran Kursu Öğrencilerinin Piknik Keyfi

Hacı Fahri Zümbül Cami Kur an Kursu öğrencileri geleneksel hale getirilen piknik şöleninde bu sefer Kazak Gölü Mesire alanında bir araya geldiler. Güneşli havanın tadını çıkaran öğrenci ve velileri düzenlenen oyunlarla da unutamayacakları bir gün geçirdiler.

PİKNİĞİN YENİ ADRESİ KAZAK GÖLÜ OLDU
 
Yaz Kur'an Kursları'na devam eden öğrenciler zaman zaman derslere ara vererek, güneşli havanın tadını çıkartmayı da ihmal etmiyor. Hacı Fahri Zümbül Cami Kur'an Kursu öğrencileri önceki gün derslere ara vererek soluğu Kazak Gölü Mesire alanında aldı. Kurs Hocaları ile birlikte güneşli havanın tadını çıkartan minikler, mangal yakıp sonrada çeşitli oyunlarla stres attılar.
 
205 ÖĞRENCİ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
 
Hacı Fahri Zümbül Cami Din Görevlileri Abdullah Karacan ve İsmail Bütün ile Kız Kur'an Kursu öğreticileri Kübra Erdoğan ve Hüsne Çimiç Yaz Kur'an Kursu'na katılan öğrencileriyle birlikte piknik yaptı. 205 öğrenciyi sosyal etkinlikler kapsamında bu yıl Kazak Gölü Mesire Alanına götürerek piknik yaptıran Din Görevlisi Abdullah Karacan ve İsmail Bütün mangal yakıp etleri pişirirken öğrencilerde çeşitli oyunlarla güneşin tadını çıkarttı.
 
BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN DÜZENLİYORUZ
 
205 öğrenciden 110’u kız, 95’i erkek öğrencilerden oluşurken, yakar top oynayan öğrenciler daha sonra kendi aralarında Yumurta, Çuval, Mendil kapmaca ve İp çekme yarışmaları da yaparak eğlenirken, yapılan yarışmalarda birinci olan öğrencilere de çeşitli ödüller dağıtıldı. pikniğin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Hacı Fahri Zümbül Cami Din Görevlisi Abdullah Karacan 24 Haziranda başlayan Yaz Kur'an Kursu'nun bugün tamamlanacağını ifade ederek, “Öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak, sosyalleşme faaliyetinde bulunmak amacıyla piknik düzenledik. Bundan sonrada kurs süresince çeşitli etkinliklerimiz olacak. Düzenlediğimiz bu tür etkinliklerimizi geleneksel hale getireceğiz. Hayırsever cemaatimizin güzide isimleri tarafından yapılan sponsorluk sayesinde piknik etkinliğimizi gerçekleştirdik” dedi.
 
UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN GEÇİRDİLER
 
Kazak Gölü Mesire Alanında saat 14.00’da başlayan ve 19.00’a kadar devam eden etkinlikler sonunda kuran kursu öğrencileri ile aileleri unutulmaz bir gün geçirmiş oldular. Düzenlenen piknik etkinliğine diğer cami imamlarının yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı da katıldı.