info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kürşat Yılmaz ın da Aralarında Bulunduğu 35 Mahkum, 7 Asker Sudan Zehirlendi

Tekirdağ F Tipi Cezaevi nde bir hafta önce patlayan içme suyu borusuna karışan kanalizasyon nedeniyle suç örgütü lideri Kürşat Yılmaz ın da aralarında bulunduğu 35 mahkum, 7 jandarma eri zehirlendi.

 

Kürşat Yılmaz'ın da Aralarında Bulunduğu 35 Mahkum, 7 Asker Sudan Zehirlendi
Haber Yayın Tarihi : 04.12.2012 22:33
Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde bir hafta önce patlayan içme suyu borusuna karışan kanalizasyon nedeniyle suç örgütü lideri Kürşat Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 35 mahkum, 7 jandarma eri zehirlendi. Ciddi rahatsızlıkları bulunmayan mahkumlar ve askerler tedavilerinin ardından cezaevine geri götürüldü. 
 
Edinilen bilgiye göre Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde bir hafta patlayan içme suyuna kanalizasyonun karışması sonucu akşam saatlerinde organize suç örgütü lideri Kürşat Yılmaz, Ergin kardeşlerin en küçüğü Soner Ergin'inde içinde bulunduğu 35 mahkum ve 7 asker içtikleri şebeke suyundan zehirlendi. Mahkumlarda bulantıların başlaması üzerine cezaevine ambulansla doktor sevk edildi. 25 mahkumu cezaevinde ayakta tedavi eden doktorlar 10 mahkum ve 7 askeri Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk etti. 
 
Geniş güvenlik önlemleri altında hastane bahçesinde bulunan tutuklu hükümlü bölümüne alınan mahkumlar Kürşat Yılmaz, Fikret Akan, Veli Özdemir, Canar Yurtsever, Ali Haydar Saygılı, Mehmet Pekcan, Volkan Karaman, Kemal Olcenoğlu, Nuri Akbulut ve Faysal Olçenoğlu'na burada ilk müdahale yapıldı. Tutuklu ve hükümlü koğuşuna mahkumların yatması için sedye getirildi. Midesi yıkanan ve serum bağlanan mahkum yaklaşık 3 saatlik tedavilerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında tekrar cezaevine götürüldü. 
 
Öte yandan kendilerini kötü hisseden 7 jandarma eri de ring aracıyla hastaneye getirildi. Mideleri yıkanan ve serum verilen askerler tedavilerinin ardından taburcu edildi. 
 
Öte yandan ilk belirlemelere göre zehirlenmenin şebeke suyuna karışan kanalizasyondan kaynaklandığı bildirildi. Bir hafta önce şebeke suyunun patladığı, yapılan tüm çalışmalara rağmen patlağın bulunamadığı aktarıldı.