info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kuş Sevdası Canından Etti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, bir apartmanın çatısında güvercin beslemek isteyen 27 yaşındaki genç, beşinci kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti. Acılı baba Tekin Eren, "Oğlum kuş sevdası yüzünden canından oldu" dedi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, bir apartmanın çatısında güvercin beslemek isteyen 27 yaşındaki genç, beşinci kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti. Acılı baba Tekin Eren, "Oğlum kuş sevdası yüzünden canından oldu" dedi.
Edinilen bilgiye göre, Gökhan Eren (27) sabah 07.30 sıralarında güvercin beslemek için, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Etiler Sokak’ta bulunan Erenler Apartmanı’nın çatısına çıktı. Kundura ayakkabılarıyla çıktığı çatıda kiremitlerin kaygan olması nedeniyle dengesini kaybeden ve kayarak beşinci kattan aşağı düşen Eren, olay yerinde hayatını kaybetti. 
Evli ve iki çocuk babası olan Gökhan Eren’in çocuklarından birinin 3 yaşında olduğu diğerinin ise henüz yaşına dahi girmediği öğrenildi.
 
AİLESİ DEFALARCA UYARDI
Ailesi, Gökhan’ı çatıya çıkmaması konusunda defalarca uyarmalarına rağmen kendilerini dinlemediğini ve her sabah güvercinlerini beslemek için çatıya çıktığını belirtirken, baba Tekin Eren ise “Oğlum kuş sevdası yüzünden canından oldu” dedi. 
Gökhan Eren’in cenazesi, olay yerine gelen 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Eren’in annesi Sakine Eren ve eşi Şenay Eren, hastanede sinir krizi geçirdi. Hastaneye gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza'nın incelemelerinin ardından cesedin, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine gerek duyulmadı.