info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kuzeybatı da Yağış Bekleniyor

Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde görülecek yağışların; Çanakkale, İzmir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Bursa, İstanbul ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerimizde sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Yağış alan yerlerde 4 ila 6 derece azalacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Marmara ile Kuzey Ege Kıyıları'nda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s), diğer yerlerde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Çanakkale, İzmir, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Bursa, İstanbul ve Yalova çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, Su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege Kıyıları'nda kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) olarak esmesi beklendiğinden, başta denizciler olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde, sabah ve gece saatlerinde sis beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Ülkemizin doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kaynak: CNNTurk